Bedrijven

Laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt!

Heb je nooit goed beeldmateriaal klaar staan om te kunnen gebruiken?

Droom je ervan om een beeldbank met mooie foto’s in jouw stijl te hebben?

Met mijn 4 seizoenen brandingshoot los ik dit probleem voor jou op!

* 4 fotomomenten in een jaar

* je bouwt een mooie beeldbank op

*geen grote investering in 1 keer, maar verspreidt over de 4 kwartalen

Van te voren maken we samen een planning. Met mijn stappenplan hebben we binnen no-time duidelijk welke kant je op wilt. Ik ben een echte beelddenker en kan heel makkelijk dingen voor me zien. Daarbij komen er altijd creatieve ideeën boven drijven.

Onderscheidt je met de mooie beeldbank van jouw collega’s / concurrentie 

Je krijgt een ruime selectie aan foto’s digitaal, deze kan je voor alles wat je maar wenst gebruiken. Denk aan flyers, visitekaartjes, ter aanvulling van jaarverslagen en presentaties. Maar uiteraard wil je ook goede sfeerfoto’s van je onderneming hebben voor op de website, social media of op een blog. Zo ziet men welk imago en identiteit jullie uitdragen.

Laat jezelf en jouw personeel zien, jullie zijn de toegevoegde waarde! Ik begrijp heel goed dat het ongemakkelijk is om op de foto te ‘moeten’ maar ik begeleid je volledig. Het is even wennen maar uiteindelijk ga je het leuk vinden! Zeker als je merkt dat goede foto’s helpen in jouw zichtbaarheid en groei

IK GELOOF DAT IEDEREEN MOOI IS OP ZIJN EIGEN MANIER

"photography is a love affair with life"

Mooie composities

Altijd op zoek naar de mooiste composities en lichtinval. Waar nodig pas voeg ik extra (flits)licht toe om beelden meer te laten sprankelen.

Op deze manier kunnen we sturen waar de aandacht naartoe gaat in jouw foto's.

Blijven leren

Ik ben heel erg leergierig, altijd opzoek naar dingen die ik extra aan kan bieden. Zo heb ik naast de mooiste camera's en objectieven ook een drone en onderwaterhuis en (mobiele) studio apparatuur.

Video

Naast fotografie kan ik ook video's verzorgen. Zo heb je alles in dezelfde stijl wat weer voor een sterke merkbeleving zorgt. En hoe fijn is het om maar 1 aanspreekpunt te hebben 😃