Bedrijven

ALTIJD ZICHTBAAR PAKKET

Met het Altijd Zichtbaar Pakket bouwen we in 3 fotografie momenten in 1 jaar een beeldbank op voor jouw bedrijf.
Met deze foto-beeldbank heb je altijd goede fotografie voor handen.

Voorafgaand aan de fotoshoots gaan we een plan maken zodat deze beeldbank echt alles bevat wat je nodig hebt.

We kijken niet alleen naar goede foto’s maar ook naar welke kleuren passen bij jou/jullie bedrijf. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten jou gaan herkennen, dat je professioneel zichtbaar bent en dat je heel duidelijk kan laten zien wie je bent en wat je allemaal in je mars hebt.

Van te voren maken we samen een globale jaarplanning zodat je weet waar je aan toe bent.

Ik ben een echte beelddenker en kan heel makkelijk jouw woorden in mijn hoofd al vertalen naar opvallende foto’s voor jouw bedrijf. Niet alleen de praktische beelden die je sowieso nodig hebt maar ook creatieve ideeën die jouw onderscheiden van collega’s en concurrentie.

Dus…nooit meer op zoek naar stockfoto’s die iedereen al gebruikt. Echte foto’s, zoals jij bent!

Je krijgt een ruime selectie aan foto’s digitaal, deze kan je voor alles wat je maar wenst gebruiken. Denk aan website, alle sociale ,flyers, visitekaartjes, jaarverslagen en presentaties….ben ik nog iets vergeten? 😉

Laat jezelf en jouw personeel zien, jullie zijn de toegevoegde waarde!

Ik begrijp heel goed dat het ongemakkelijk is om op de foto te ‘moeten’ maar ik begeleid je volledig. Het is even wennen maar uiteindelijk ga je het leuk vinden, geloof mij!

VUL HIER JE GEGEVENS IN EN IK BEL JE

Dit jaarpakket bied ik aan voor €2450 ex BTW (het is mogelijk om in gedeelte te betalen)

IK GELOOF DAT IEDEREEN MOOI IS OP ZIJN EIGEN MANIER

"photography is a love affair with life"

Mooie composities

Altijd op zoek naar de mooiste composities en lichtinval. Waar nodig pas voeg ik extra (flits)licht toe om beelden meer te laten sprankelen.

Op deze manier kunnen we sturen waar de aandacht naartoe gaat in jouw foto's.

Blijven leren

Ik ben heel erg leergierig, altijd opzoek naar dingen die ik extra aan kan bieden. Zo heb ik naast de mooiste camera's en objectieven ook een drone en onderwaterhuis en (mobiele) studio apparatuur.

Video

Naast fotografie kan ik ook video's verzorgen. Zo heb je alles in dezelfde stijl wat weer voor een sterke merkbeleving zorgt. En hoe fijn is het om maar 1 aanspreekpunt te hebben 😃