Bedrijven

ALTIJD ZICHTBAAR MET JOUW BEDRIJF!

 

Durf jij je persoonlijkheid te laten zien? Ik help je graag 🤗

Ik ben een geboren creatieveling en zit boordevol ideeën. Tuttig en standaard zijn niet aan mij besteed, wel stoer met een ruw randje. Ik ben een echt mensen-mens en hou van de dynamiek en gezelligheid om mij heen. Mijn specialiteit is iedereen relaxt voor mijn camera te laten stralen. Hoe onzeker de meeste zich van te voren voelen…naderhand is iedereen enthousiast.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw business?

  • jouw ideale klant moeiteloos aantrekken
  • nooit meer zonder foto’s zitten
  • (nog) zelfverzekerder zichtbaar zijn
  • je onderscheidt je duidelijk van jouw concurrentie

 

Zo weet je zeker dat je nog beter de klanten aantrekt die bij jou passen.

Samen gaan we opzoek waar jij behoefte aan hebt. Geen eenheidsworst maar echt opvallen in jouw stijl en wat past bij jouw persoonlijkheid. Alleen zo kan je jouw ideale klanten naar je toetrekken.

 

Weet je niet waar te beginnen?

Ik begeleid je van begin tot eind; kennismaking, brainstorm, voorbereidingstips, relaxte fotoshoot, online galerie waaruit je zelf de foto’s kan kiezen en natuurlijk hele gave foto’s als eindresultaat.

 

 

📸 MIJN PAKKETTEN 📸

 

 

📸 ALTIJD ZICHTBAAR PAKKET

in 3 fotografie momenten in 1 jaar bouwen we een beeldbank op voor jouw bedrijf.

Met deze foto-beeldbank heb je altijd goede fotografie voor handen.

Voorafgaand aan de fotoshoots gaan we een plan maken zodat deze beeldbank echt alles bevat wat je nodig hebt.

We kijken niet alleen naar goede foto’s maar ook naar welke kleuren passen bij jou/jullie bedrijf. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten jou gaan herkennen, dat je professioneel zichtbaar bent en dat je heel duidelijk kan laten zien wie je bent en wat je allemaal in je mars hebt.

Van te voren maken we samen een globale jaarplanning zodat je weet waar je aan toe bent.

 

📸 BUSINESS SHOOT

De business shoot is perfect voor starters en ondernemers die al een tijdje bezig zijn en hun website en socials (opnieuw) willen vullen met goede foto’s. Samen kijken we wat jou op laat vallen tussen de rest.

Voel tijdens en na deze fotoshoot je zelfvertrouwen groeien! Wanneer je de foto’s in gaat zetten wordt jouw bereik groter en je trekt de klanten aan die bij jou passen. Durf je persoonlijkheid te laten spreken, daar contacten mensen mee.

Ik ben een echte beelddenker en kan heel makkelijk jouw woorden in mijn hoofd al vertalen naar opvallende foto’s voor jouw bedrijf. Niet alleen de praktische beelden die je sowieso nodig hebt maar ook creatieve ideeën die jouw onderscheiden van collega’s en concurrentie.

Contact

IK GELOOF DAT IEDEREEN MOOI IS OP ZIJN EIGEN MANIER

Mooie composities

Altijd op zoek naar de mooiste composities en lichtinval. Waar nodig pas voeg ik extra (flits)licht toe om beelden meer te laten sprankelen.

Op deze manier kunnen we sturen waar de aandacht naartoe gaat in jouw foto's.

Blijven leren

Ik ben heel erg leergierig, altijd opzoek naar dingen die ik extra aan kan bieden. Zo heb ik naast de mooiste camera's en objectieven ook een drone en onderwaterhuis en (mobiele) studio apparatuur.

Video

Naast fotografie kan ik ook video's verzorgen. Zo heb je alles in dezelfde stijl wat weer voor een sterke merkbeleving zorgt. En hoe fijn is het om maar 1 aanspreekpunt te hebben 😃

caret-down caret-up caret-left caret-right

Lavinia is sinds 2 jaar de huisfotograaf van mijn bedrijf. Dit jaar heb ik het "Altijd Zichtbaar pakket" afgenomen. Hiermee bouwen we in 1 jaar een mooie beeldbank op. Voor de shoot hebben we een brainstormmoment waarin ik mijn wensen kan neerleggen en Lavinia met mooie ideeën komt om dit te realisteren. Het is ontzettend fijn samenwerken op deze manier. Lavinia denkt mee in huistijl en kleuren, maar kijkt ook naar de identiteit van het bedrijf. In al onze uitingen op Social Media is er wel een prachtige foto die hierbij van pas komt maar ook heeft ze ervoor gezorgd dat de foto's op de website perfect passen. Ik gun ieder bedrijf een Lavinia!

Marielle Elsing Elle Office Support