Bedrijven

ALTIJD ZICHTBAAR PAKKET

Met het Altijd Zichtbaar Pakket bied ik 3 fotografie momenten in 1 jaar.
Samen bouwen we aan een foto-beeldbank zodat je altijd goede fotografie voor handen hebt.

Voorafgaand aan de fotoshoots gaan we een plan maken zodat deze beeldbank echt alles bevat wat je nodig hebt. We kijken niet alleen naar goede foto’s maar ook naar welke kleuren passen bij jou/jullie bedrijf. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten jou gaan herkennen, dat je professioneel zichtbaar bent en dat je heel duidelijk kan laten zien wie je bent en wat je allemaal in je mars hebt.

Van te voren maken we samen een planning. Ik ben een echte beelddenker en kan heel makkelijk dingen voor me zien. Daarbij komen er bij mij altijd creatieve ideeën boven drijven zodat je je onderscheidt van de collega’s / concurrentie.

Onderscheidt je met de mooie beeldbank van jouw collega’s / concurrentie 

Je krijgt een ruime selectie aan foto’s digitaal, deze kan je voor alles wat je maar wenst gebruiken. Denk aan website, socialmedia,flyers, visitekaartjes, jaarverslagen en presentaties.

Laat jezelf en jouw personeel zien, jullie zijn de toegevoegde waarde! Ik begrijp heel goed dat het ongemakkelijk is om op de foto te ‘moeten’ maar ik begeleid je volledig. Het is even wennen maar uiteindelijk ga je het leuk vinden!

VUL HIER JE GEGEVENS IN VOOR MEER INFO

prijs indicatie 2500 euro per jaar

IK GELOOF DAT IEDEREEN MOOI IS OP ZIJN EIGEN MANIER

"photography is a love affair with life"

Mooie composities

Altijd op zoek naar de mooiste composities en lichtinval. Waar nodig pas voeg ik extra (flits)licht toe om beelden meer te laten sprankelen.

Op deze manier kunnen we sturen waar de aandacht naartoe gaat in jouw foto's.

Blijven leren

Ik ben heel erg leergierig, altijd opzoek naar dingen die ik extra aan kan bieden. Zo heb ik naast de mooiste camera's en objectieven ook een drone en onderwaterhuis en (mobiele) studio apparatuur.

Video

Naast fotografie kan ik ook video's verzorgen. Zo heb je alles in dezelfde stijl wat weer voor een sterke merkbeleving zorgt. En hoe fijn is het om maar 1 aanspreekpunt te hebben 😃