Bedrijfsfotografie

BEDRIJFSFOTOGRAFIE ALPHEN AAN DEN RIJN

Bedrijfsfotografie is een goede manier om je zakelijk te onderscheiden. Zakelijke portretten, bedrijfsreportage, studiofotografie, sfeerreportage tijdens een event of we bouwen jullie eigen foto beeldbank. Bij Fotografie Lavinia kan het allemaal.

Klaar voor de volgende stap in jouw business?

  • jouw ideale klant moeiteloos aantrekken
  • nooit meer op zoek hoeven naar goede foto’s
  • (nog) zelfverzekerder zichtbaar zijn
  • je onderscheiden van jouw concurrentie

 

Samen gaan we opzoek waar jij behoefte aan hebt.

Geen eenheidsworst maar echt opvallen in jouw stijl en wat past bij jouw persoonlijkheid. 

 

Weet je niet waar te beginnen?

Ik begeleid je van begin tot eind; kennismaking, brainstorm, voorbereidingstips, relaxte fotoshoot, online galerie waaruit je zelf de foto’s kan kiezen en natuurlijk hele gave foto’s als eindresultaat.

 

Durf jij je persoonlijkheid te laten zien? Ik help graag 🤗

Ik ben een geboren creatieveling en zit boordevol ideeën. Tuttig en standaard zijn niet aan mij besteed, wel stoer met een ruw randje. Ik ben een echt mensen-mens en hou van de dynamiek en gezelligheid om mij heen. Mijn specialiteit is iedereen relaxt voor mijn camera te laten stralen.

Bekijk hier de tarieven

 

Wetting&DeRoode advocaten, Leiderdorp, Maaike Wetting
Wetting&DeRoode advocaten, Leiderdorp, Maaike Wetting
Wetting&DeRoode advocaten, Leiderdorp, Maaike Wetting
De Kapperz, Hazerswoude, haren wassen, kapper fotoshoot
De Kapperz, Hazerswoude, feest, kapper fotoshoot
De Kapperz, Hazerswoude, knippen, kapper fotoshoot
Elle Office Support, Hazerswoude, virtual assistent, VA
Elle Office Support, Hazerswoude, virtual assistent, VA
Elle Office Support, Hazerswoude, virtual assistent, VA

Contact

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marielle Elsing Elle Office Support

Lavinia is sinds 2017 de huisfotograaf van mijn bedrijf. Dit jaar heb ik het "Altijd Zichtbaar pakket" afgenomen. Hiermee bouwen we in 1 jaar een mooie beeldbank op. Voor de shoot hebben we een brainstormmoment waarin ik mijn wensen kan neerleggen en Lavinia met mooie ideeën komt om dit te realisteren. Het is ontzettend fijn samenwerken op deze manier. Lavinia denkt mee in huistijl en kleuren, maar kijkt ook naar de identiteit van het bedrijf. In al onze uitingen op Social Media is er wel een prachtige foto die hierbij van pas komt maar ook heeft ze ervoor gezorgd dat de foto's op de website perfect passen. Ik gun ieder bedrijf een Lavinia!

Mooie composities

Altijd op zoek naar de mooiste composities en lichtinval. Waar nodig pas voeg ik extra (flits)licht toe om beelden meer te laten sprankelen.

Op deze manier kunnen we sturen waar de aandacht naartoe gaat in jouw foto's.

Blijven leren

Ik ben heel erg leergierig, altijd opzoek naar dingen die ik extra aan kan bieden. Zo heb ik naast de mooiste camera's en objectieven ook een drone en onderwaterhuis en (mobiele) studio apparatuur.

Video

Naast fotografie kan ik ook video's verzorgen. Zo heb je alles in dezelfde stijl wat weer voor een sterke merkbeleving zorgt. En hoe fijn is het om maar 1 aanspreekpunt te hebben 😃