Fotoshoot

Investeer je in je familie herinneringen 🧡
Ik leg met liefde jullie waardevolle momenten met elkaar vast.
Of dit in de studio is met verschillende achtergrond kleuren of op locatie, ik begeleid jullie.
Ik begrijp heel goed dat het ongemakkelijk kan zijn om op de foto te gaan maar ik geef aanwijzingen en kleine tips zodat je er op z’n best op staat. Ook denk ik graag mee wat bij jullie past, zo krijg je een of meerdere spetterende foto’s aan de wand waar je elke dag plezier aan zult beleven!

Voor gezinnen is dit echt een leuke ervaring met elkaar. Je ziet elkaar stralen en die leuke herinnering is nog eens voor de rest van jullie leven ook! Op het moment zelf is het leuk maar ik weet 100% zeker dat het een van de meest waardevolle dingen is waar je later met trots op terugkijkt…

En tijdens de fotoshoot is het belangrijkste: we gaan lol maken! Ik neem jullie mee in een leuke en ontspannen fotoshoot.

De fotoshoot duurt 1 a 1,5 uur en die beginnen we met een bakkie ☕️ We kijken wat er bij jullie past en gaan dan beginnen. De eerste foto’s zijn meestal een beetje spannend maar doordat ik blijf praten en bewegen wordt het al snel relaxed. Ik laat altijd foto’s tussendoor zien zodat jullie een idee hebben hoe het gaat worden.

Na de fotoshoot  duik ik achter mijn computer om een mooie selectie te maken. Deze foto’s ga ik stuk voor stuk mooi bewerken. Twee weken na de fotoshoot krijgen jullie de foto’s te zien via Wetransfer. Deze foto’s zijn in lage resolutie met daarop klein mijn logo. Aan de hand van deze foto’s maakt jullie een keuze voor het vervolg. Zowel afdrukken als digitale foto’s behoren tot de mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee voor iets tofs aan de wand. 

Vraag direct de welkoms-pdf aan met daarin met mijn informatie, tips, reacties van klanten die ik eerder mocht fotograferen en prijzen zodat jullie vast een idee krijgen van mijn pakketten en werkwijze.