Familie

LAAT ZIEN WAAR JE TROTS OP BENT

Eigenlijk is er altijd wel iets te bedenken waarom je die fotoshoot niet zou boeken…nog net 5kg te zwaar, die onderkin. En dan heb je geen idee wat je aan zou moeten doen…en ga zo maar door.

Maar probeer je eens voor te stellen: mooie foto’s aan de wand die laat zien waar jij trots op bent…jouw gezin!

Jouw gezin dat straalt, blij met elkaar en vol liefde 🧡 een mooie herinnering voor altijd!

 

Mijn doel is om jou te laten zien hoe mooi je bent, hoe mooi jullie met elkaar zijn! En dat is wat telt.

Quality time met de familie, een moment helemaal alleen op jullie gericht. Je wilt toch aan jouw kinderen meegeven dat ze het waard zijn om gezien te worden zoals ze zijn?! En dan gaat het niet over ‘het perfecte plaatje’ maar om de echte fun die jullie met elkaar hebben!

 

Tja, ook ik maak me druk om m’n onderkin op de foto, dat rolletje over m’n broek…maar heel eerlijk? Dat weegt niet op tegen al die mooie herinneringen die wij onszelf en de kids mee hebben gegeven. Vriendjes van de kids die lachen om onze gekke foto’s, vrienden van ons die complimenten geven.

Dat gun ik jullie ook! Dat je vol trots aan anderen jouw foto’s laat zien.

 

Ik begrijp heel goed dat het ongemakkelijk kan zijn om op de foto te gaan maar met mijn tips en aanwijzingen komt dat echt goed! En het belangrijkste is: we gaan lol maken!

de fotoshoot

Voor de fotoshoot

Enthousiast geworden? Laten we bellen ☺️

Het is heel fijn om elkaar van te voren te spreken; vragen kan ik beantwoorden, ik hoor graag wie jullie zijn en wat bij jullie past.

We kunnen meteen een fotoshoot inplannen of wat opties bespreken.

Bij het boeken van een fotoshoot krijg je een voorbereiding- en kledingtips zodat we goed voorbereid kunnen beginnen.

 

Tijdens de fotoshoot

Een fotoshoot duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.
We beginnen met een bakkie, in deze tijd kunnen jullie aan mij wennen 😉 en ik kan kijken hoe jij bent of hoe jullie met elkaar omgaan.
We bekijken de kleding en bespreken welke foto’s jullie sowieso gemaakt willen hebben.

De eerste foto’s zijn meestal een beetje spannend maar doordat ik blijf praten en bewegen wordt het al snel relaxt. Wanneer jullie kinderen mee hebben, richt ik me daar het meeste op; zo wordt het voor de kleintjes én de volwassenen een leuke ervaring.

Ik wissel het fotograferen af met het bekijken van de foto’s, zo kunnen jullie zien hoe gaaf het wordt.

 

Na de fotoshoot

2 weken na jullie fotoshoot ontvangen jullie van mij de zorgvuldig nabewerkte foto’s in een persoonlijke klantenportaal. Daar kunnen jullie je favoriete beelden uitkiezen, foto’s downloaden en de factuur bekijken en betalen.
Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie mooiste foto’s een plek krijgen aan de wand.

Zo zie je elke dag de foto’s waar je trots op bent 🧡

Ik denk graag met jullie mee voor de afdrukken, daarvoor plannen we een bestelafspraak in. Aan de hand van voorbeelden die ik in de studio heb kunnen jullie je keuze makkelijk maken.

TARIEVEN EN FOTOSHOOT BOEKEN

 

Jouw mooiste foto’s horen natuurlijk een plek te krijgen aan de wand. Zo geniet je elke dag van die fijne herinnering die jullie met elkaar gemaakt hebben.

Ik denk graag met jullie mee en laat de mogelijkheden zien tijdens de bestelsessie. De mogelijkheden kan ik in de studio laten zien en de pdf van de afdrukmogelijkheden is op te vragen.

 

Bekijk hier de tarieven

Contact