Over Lavinia

Bedrijfsfotograaf Lavinia Hazerswoude

WIE IS HET GEZICHT ACHTER FOTOGRAFIE LAVINIA

🧡 bekijk mijn video verhaal 🧡

foto@fotografielavinia.nl

+31 6 52 30 56 37

Locatie fotostudio 

Op de eerste verdieping van Dorpshuis ‘de Juffrouw’

Dorpsstraat 250

2391 CK Hazerswoude-Dorp

Bedrijfsgegevens 

IBAN: NL65RABOO120387719

BTW NR: NL002051349B39

K.v.K nummer: 28109932

Over mij

Ik ben een geboren creatieveling en zit boordevol ideeën. Tuttig en standaard zijn niet aan mij besteed, wel stoer met een ruw randje. Mijn hart gaat sneller kloppen van de natuur en een goed gesprek, de kleuren zwart en oranje en van ‘harde’ muziek.

Ik ben een mensen-mens en hou van de dynamiek en gezelligheid om mij heen. Stilzitten is dan ook niks voor mij. Om te ontspannen luister ik muziek, wandel in de natuur en luister ik boeken om me verder te kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Als mens en professional raak je nooit uitgeleerd

Het fotografievak heb ik op verschillende plaatsen geleerd; mijn studie aan de Fotovakschool heeft de basis gelegd. Daarnaast werkte ik 30 uur per week bij Opdrachtfoto in Boskoop waar ik 7,5 jaar heel veel geleerd heb van 2 mannen die fotografie ademen. Na de portret-specilasatie aan de Fotovakschool ben ik op de Fotoacademie terecht gekomen. In deze tijd ruilde ik ook mijn donkere kamer in voor een digitale camera met computer…dit was andere koek!

Na mijn afstuderen in 2007 begon ik mijn eigen fotostudio, een lang gekoesterde wens! Ontelbaar veel gezinnen en kinderen heb ik mogen fotograferen en kon me steeds weer verbeteren en vernieuwen. Na 7 jaar kreeg ik een mooie kans om mijn fotostudio te verhuizen naar een mooiere locatie.

Steeds verlegde ik mijn grenzen en kwam bij steeds meer bedrijven om ondernemers en werknemers te fotograferen in hun werkomgeving. Nu verdiep ik me nog meer in ondernemers en samen bespreken we wat de toegevoegde waarde is en hoe we dit zo authentiek mogelijk in beeld kunnen brengen. Dit resulteerde in mijn Altijd Zichtaar Pakket waar in we in 3 fotomomenten in een jaar een beeldbank opbouwen 😃 Heel gaaf om met iemand de diepte in te duiken en diegene nog verder te zien groeien! Het geeft mensen een echte zelf-boost en dat stralen ze dan nog meer uit naar hun droomklanten.

Samen met mijn man René woon ik in Hazerswoude-dorp waar ik geboren en getogen ben, hier genieten wij van onze draakjes; zoon Pyke (2013) en dochter Jacey (2016).

Wil je meer weten over mij en mijn werk? Volg mij op Facebook of LinkedIn.

 

Of laten we bellen om verder kennis te maken!