Reviews

reviews bedrijfsfotografie en familiefoto's

Elle Office Support, Hazerswoude, virtual assistent, VA
Marielle Elsing, Elle Office Support 2022

Marielle Elsing van Elle Office Support: 

Lavinia is sinds 2018 de huisfotograaf van mijn bedrijf.

Dit jaar heb ik het "Altijd Zichtbaar pakket" afgenomen. Hiermee bouwen we in 1 jaar een mooie beeldbank op. Voor de shoot hebben we een brainstormmoment waarin ik mijn wensen kan neerleggen en Lavinia met mooie ideeën komt om dit te realisteren. Het is ontzettend fijn samenwerken op deze manier.

Lavinia denkt mee in huistijl en kleuren, maar kijkt ook naar de identiteit van het bedrijf. In al onze uitingen op Social Media is er wel een prachtige foto die hierbij van pas komt maar ook heeft ze ervoor gezorgd dat de foto's op de website perfect passen. Ik gun ieder bedrijf een Lavinia!

 

Kitty Nooy van Aretia: 

Het is beslist een uitdaging een goede fotograaf te vinden voor je nieuwe bedrijf.

Kitty Nooy Aretia
Kitty Nooy, Aretia 2023

Op basis van een eerste telefonisch contact durfde ik het aan naar Hazerswoude te rijden en daar met twee collega’s een fotosessie af te spreken. Daar hebben we geen spijt van gehad.

Lavinia weet een ontspannen sfeer te creëren waarin het laten maken  van profielfoto’s en groepsfoto’s voor ons bedrijf Aretia leuke momenten worden.

Belangrijker nog: we zijn blij met de foto’s die een aanwinst zijn voor de website van ons bedrijf Aretia.

 

 

Nancy Maat: "Onlangs een foto shoot gedaan om professionele foto's te krijgen voor LinkedIn. Wat een prettige sessie was dat. Lavinia nam er alle tijd voor en zorgde voor een ontspannen sfeer. Uiteindelijk was het moeilijk kiezen omdat er zoveel goede foto's gemaakt zijn. Ik kan het iedereen aanbevelen."

 

Riëtte Bol: "Vanavond een hele leuke en ontspannen fotoshoot gehad bij Lavinia. De relaxte muziek van Sting op de achtergrond maakt "het plaatje" compleet."

 

Sven de Groot: "Een super toffe fotoshoot gehad met Lavinia! Ze stelt je op je gemak en zorgt dat het een perfect plaatje wordt!"

 

Winnie: "Lavinia was de fotografe tijdens mijn promotie, een spannend moment maar ze was prettig aanwezig en heeft mij, mijn familie en andere gasten er mooi op gezet en een hele leuke sfeerimpressie gemaakt! Ik ben tevreden met het resultaat! En ook over hoe het liep met de communicatie/afspraken met Lavinia zelf. Dankjewel!"

 

Monique Ouwehand: "Op maandag 12 juni heb ik een foto shoot gehad met ons gezin. Dank je wel Lavinia voor de gezellige avond, wat hebben we een lol gehad, onze kaken deden zeer van het lachen. Wat zijn de foto's mooi geworden die je hebt gemaakt. Tevens wil ik je bedanken voor je hulp bij de keuzes van de foto's die wij bij jou hebben laten uitvergroten. Ik wens jou nog veel plezier bij het maken van de volgende foto shoots."

 

Fred van Beek: "Super bedankt voor de ontzettend leuke fotosessie. Iedereen vond het hardstikke leuk. Ik vond het heel mooi hoe jij iedereen zo snel ongedwongen lekker zijn ding liet doen, waardoor het geen poseren meer was. Dit zie je ook terug in de super leuke foto's!"

 

Jantine & Edwin: "Oh WoW, de foto's zijn zo gaaf! Ik zat te huilen achter de computer ( kraamtranen :p ) We gaan ze gauw aan de familie laten zien! Wat trots en verliefd voelen we ons! Heel erg bedankt! Groetjes Edwin en Jantine"

 

Familie Binnendijk: "8 volwassenen, 1 baby en 4 honden op de foto zetten, dat is niet gemakkelijk. Zoveel verschillende karakters, wensen en ideeën bijeen. Je hebt laten zien dat je het geheel goed hebt weten te managen, je bleef geduldig ook al werd je soms overspoeld met wensen en verschillende posities en opstellingen. Je bent professioneel en hebt duidelijk ervaring met familieshoots. We zijn heel erg blij met het resultaat en bevelen je bij iedereen aan die een familieshoot overweegt."

 

Dineke Amsing: "Ontzettend bedankt voor de zeer geslaagde ontspannende fotosessie! Lavinia kan iedereen (incl een hond) direct op zijn/haar gemak stellen zodat er een zeer ongedwongen sfeer ontstaat bij het maken van de foto's. De foto's zijn erg goed gelukt!! Dank daarvoor"

 

Jacqueline Kempke: "De foto's zijn perfect geworden. Ook door de ontspannen manier waarop ze gemaakt zijn. Je voelt je gelijk op je gemak. Wie weet nog een keer"

 

Manon Rijsdijk : "Super top!! Neemt alle tijd heb een super leuke shoot gehad zeker een aanrader!!"

 

Hanneke: "Lavinia heeft ons meisje van 2 weken oud op de foto gezet. Wauw! De foto's zijn super gaaf geworden! Lavinia heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. Super bedankt!"

 

Els, Lana, Liv en Macho: "Super gave fotoshoot gedaan bij lavinia!! De kids en zelfs de hond staan er gaaf op!! En wat nam je het allemaal lekker makkelijk en gezellig op. Super resultaat!!

 

Bernard van der Laan en Nelle Vanlier: "Op zaterdag 11 maart heeft Lavinia een prachtige fotoshoot gemaakt, ter gelegenheid van de 95' verjaardag van Moeder. Op een professionele en enthousiaste wijze heeft Lavinia van de familie een mooie groepsfoto gemaakt. Het is ongelofelijk knap hoe ze 46 mensen, groot en klein dezelfde kant uit laat kijken, lachen en ontspannen. Moeder is heel blij met de foto en ze geniet iedere dag van het resultaat. Lavinia, hartelijk bedankt en het is fijn om met je samen te werken."