blog

Onderwaterfoto’s: Lavinia als ‘model’ voor Cor Kuyvenhoven

2 fotogekkies…
Onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven stuurde mij naar aanleiding van een post op mijn socials een berichtje. Deze post ging over mijn onzekerheid bij een fotoshoot die een collega van mij maakte. ‘Heb je tijd voor een onderwatershoot?’ vroeg Cor. We volgen elkaars werk al een tijd dus ik was eigenlijk meteen enthousiast.
Na wat berichtjes heen en weer spraken we af om te brainstormen over de fotoshoot. Dat gesprek ging over fotografie (dat heb je als je 2 fotogekkies bij elkaar zet) maar niet echt over de voorbereiding van de shoot.
Wel spraken we een datum af om te gaan shooten 🤗

Spannend
Als professioneel fotografe heb ik zelf altijd wel ideeën en een groot voorstellingsvermogen als het om fotoshoot voorbereidingen gaat dus pakte ik op zondag wat spullen bij elkaar.
Toch was ik best wel nieuwsgierig hoe het allemaal zou gaan verlopen. Kan ik dat wel onder water poseren…? En echt veel kleding heb je ook niet om je achter te verschuilen met zo’n onderwatershoot. Kortom…best spannend dus!

Met de billen bloot…
We mochten de onderwatershoot in het zwembad van de 5mei sauna in Leiden doen en zelfs eigenaresse Karin was er om te helpen. Met de billen bloot, zo voelde het…figuurlijke blote billen want ik wilde niet helemaal naakt.
Het was echt niet nodig geweest die zorgen want Cor en Karin begeleidde me heel goed en waren heel positief over mijn ‘onderwater poseerkunsten’. Ik werd aangemoedigd en kreeg er echt plezier in!
Af en toe mocht ik achterop de camera meekijken en dat hielp. Het was bijna alsof ik dat niet was, zo mooi.

Wauw, ben ik dat?
Cor liet me gelukkig niet heel lang in spanning wachten op het eindresultaat!
Wauw…ben ik dat echt?? Wat een mooie ervaring met een nog mooier resultaat. Er glijd weer een stuk onzekerheid van me af 🥰 wat mooi dat foto’s deze uitwerking kunnen hebben.
Ik kan het iedereen aanraden om Cor te benaderen voor prachtige onderwaterfoto’s, echt een cadeau voor jezelf.